Mister du nattesøvnen på grunn av hyppige toalettbesøk?

Svært mange menn erfarer problemer med vannlatingen og har problemer med nattesøvnen som følge av hyppige toalettbesøk. Kosttilskuddet ProstaQr® er utviklet for deg som ønsker å opprettholde en sunn prostata.

SPESIALTILBUD: Gjør som tusenvis av norske menn. Prøv ProstaQr® du også! Nå får du hele 30 dagers forbruk GRATIS (frakt 55).

Nå ny og enda bedre resept
ProstaQr® har nå en ny sammenset­ning som gir enda bedre støtte for deg som vil opprettholde en sunn prostata. Den nyeste ingrediensen er geitrams, som bidrar til urinveienes normale funksjon, spesielt for menn over 45 år. Dessuten inneholder ProstaQr® en unik kombinasjon av aktive ingredienser, inklusive linfrø som bidrar til normal prostata hos voksne menn, bukkehornsfrøekstrakt, granateple, lykopen, bokhveteekstrakt, fytosteroler fra furu, samt aktive virkestoffer fra vitaminer og mineraler. ProstaQr® er produsert i Norge.

  • Sov om nettene istedenfor å gå på toalettet
  • Få tilbake kraften i urinstrålen
  • Bli kvitt etterdrypp
  • Nå ny og enda bedre resept

Ikke fortsett med et liv preget av dårlig søvn, hyppige toalettbesøk, vannlating og andre problemer tilknyttet godartet forstørret prostata. Gjør som tusenvis av andre norske menn, og prøv ProstaQr® gratis* i hele 30 dager!

INVITASJON

Prøv ProstaQr® i 30 dager GRATIS*

Ja takk! Jeg vil prøve ProstaQr® i 30 dager GRATIS*

Personvern | Kjøpsvilkår