Få dobbel dose av bestselgeren Collagen Plus Flexi7 GRATIS*

Folkefavoritten for ledd og muskler! Nye Collagen Plus Flexi7 inneholder fortsatt kollagen type I og II, men har nå syv effektive hjelpere, derav navnet. Boswellia serrata for komfortable ledd, lakseolje fra Vestlandet, vitamin D, mangan, energivitaminet B12 og en ny effektiv kilde til vitamin C: steinnypen Rosa canina, anerkjent for å opprettholde sunne og fleksible ledd.

En nylig utført kundeundersøkelse der et utvalgt kunder fikk prøve dobbel dosering i 30 dager, ga imponerende resultater. Tilbakemeldingene var veldig positive, og mange var forbløffet over at løsningen var så enkel som å doble den daglige dosen.

Nå trenger vi flere til å teste ut dobbel dose. Derfor mottar du også nå det unike tilbudet på Collagen Plus Flexi7: Gratis* forbruk tilsvarende 1 måned á 4 kapsler per dag (dobbel dosering). Velkomstpakken er gratis, du dekker kun kr 55 i porto for å få nyheten levert hjem til deg. Etter en måned med dobbel dosering av Collagen Plus Flexi7 er du godt i gang, og du fortsetter med vanlig dosering, 2 kapsler per dag.

INVITASJON

Prøv Collagen Plus Flexi7 GRATIS* i 30 dager!

Ja takk! Jeg vil prøve Collagen Plus Flexi7 GRATIS* i 30 dager!

Personvern | Kjøpsvilkår