Overgangsalderen kommer vi dessverre ikke utenom, og de aller fleste av oss vil oppleve plager i forbindelse med perioden. Det aller mest kjente symptomet er hetetokter, men overgangsplager kan være så mye mer enn det; vektøkning, hjernetåke, søvnvansker, redusert sexlyst og så videre.

Slik kan du få hjelp med å lindre symptomene
Damiana Vital er et norskprodusert kosttilskudd som skal hjelpe kvinner med å få tilbake kontrollen under overgangsalderen. Et balansert og sunt kosthold er noe av det viktigste for å bevare kvinnehelsen, men mange merker at det ikke holder i lengden, og da kan et kosttilskudd med de rette ingrediensene være til hjelp.

Damiana Vital er spesialutviklet for å lindre symptomene, og skal fungere som en hjelpende hånd slik at du får det best mulig. Totalt er produktet satt sammen av 11 unike ingredienser som støtter opp under kvinnens helse og velvære. Blant annet:

  • Muira Puama som bidrar til å lindre overgangsalderen
  • Shatavari som hjelper med å opprettholde styrke og energinivå, slik at du får mer overskudd
  • Damiana som bidrar til å gjenopprette fysisk og mentalt velvære
  • Ashwagandha som bidrar til bedre søvn og humør, så du orker mer
  • Vitamin B5 som bidrar til normal energiomsetning, og hjelper deg å få kontroll på vekten.

Ikke la overgangsalderen ødelegge det som kan være de beste årene av livet. Tusenvis har allerede bestilt, og vi feirer salgssuksessen med å invitere deg til å prøve Damiana Vital i 30 dager GRATIS*.

Ja takk! Jeg vil prøve Damiana Vital i 30 dager GRATIS*

Personvern | Kjøpsvilkår